Hårkur hos frisør på Frederiksberg

Hos Hair by Kern tilbyder vi hårkurer til en hver slags hårtype. Hvad end du har lidt for tørt hår, irriteret hårbund eller bare ønsker lidt mere glans i håret, så har vi behandlignen til dig!

Vi benytter kun de allerbedste produkter, som du også kan købe i vores salon. Bestil tid til en hårkur i dag.

K18 hårkur

Ca. 10 års forskning i forhold til at analysere og afdække genomet (arvemassen) af hårets naturlige keratin. Ved hjælp af biomimetik fandt man frem til en måde hvorpå man kunne genskabe hele keratinkæder og ikke kun svovlbroerne inde i håret.

Det patenterede K18Peptidet blev gennembruddet som sørger for, at K18 ikke kun er en midlertidig løsning – det er det første produkt, der bruger biomimetik til at genskabe keratinkæder inde i håret, når de er blevet brudt af eks. affarvning eller farvebehandlinger.

Ved hjælp af denne teknologi kan K18 genskabe et flot, blødt, blankt og stærkt hår – næsten som nyt. Jo mere beskadiget håret er, jo mere dramatiske vil slutresultaterne blive.

Niophlex hårkur

Niophlex er et komplekst system af molekyler, aktive stoffer og ikke mindst synergi og interaktion mellem de nævnte elementer, som genopbygger hårets styrke – uden at forlænge behandlingens indvirkningstid.

Niosome transportsystemet er et molekyle som med aktive aminosyrer udgør den væsentligste del af IdHAIR Niophlex NO. 01 Bonder. Sammen med IdHAIR Niophlex NO. 02 Enhancer skabes den helt unikke cocktail, som både genopbygger håret indefra ved at trænge helt ind i cortex og skaber nye bindinger, nye svovl- og saltbroer og lukker håret udefra med et polymerisk skjold. Dette sikrer, at det netop genopbyggede cortex bevares samtidig med at der beskyttes mod de negative effekter af kemiske behandlinger.

Have a nice hairday!

"Både min dreng og jeg nyder at komme og blive klippet i salonen. Jeg får både ordnet skæg og hår og min søn på 2 bliver klippet. Det går nemt med lidt snacks og godt humør.
Resultatet for os begge er altid helt perfekt."

"Elsker folk der er passioneret for deres arbejde og hvad de indeholder. Både fagligt og socialt."

"Louise er altid i godt humør har har fyldt slik skålen op før du kommer. Hun er meget omhyggelig og dygtig til at vurdere hvad der passer til ens stil og hår. Jeg går altid tilfreds fra salonen. Og sjovt nok også i bedre humør."

"Louise er bare den bedste. Er MEGET kræsen med hvem der får lov, at klippe mit hår. Louise er top professionel og forholder sig både til hvad der kan lade sig gøre hårmæssigt og ens stil."

"Dygtige Louise sætter en ære i at udfører sit arbejde top professionelt - HVER GANG!
Hun lytter til ens ideer og klar på at komme med nye forslag. Jeg glæder mig til snart at kigge forbi igen."

"Enhver der har siddet i Louises stol, er helt med på hvorfor hun får så mange gode anmeldelser. Om du er stor eller lille, gammel eller ung - gir hun dig sammen grundige klipning/styling som andre får."

"Louise er helt igennem en fantastisk frisør. Lyttende, professionel og super dygtig. Jeg er glad for at bruge Hair by Kern, med de gode oplevelser jeg har når Louise tryller med slidte og ødelagte hår smukt og glasfuldt igen."