Herrefrisør på Frederiksberg

Alle mine kunder skal føle sig unikke og helt afslappet under mine behandlinger, derfor startes en klipning altid med en god hårvask, med en af mine lækre produkter efterfulgt af hovedbundsmassage.

Mine priser er lavet ud fra, at jeg har behov for et hvis tidsrum for at kunne udføre mine behandlinger på den mest professionelle måde. Hvilket betyder at der kan forekomme tillæg, det drøftet selvfølgelig inden behandlingens start. I de fleste tilfælde kan jeg ikke fortælle over telefonen, om der vil komme tillæg, så kom gerne ind, så jeg kan se dig og høre om dine ønsker.

Der er 10% studierabat på alle behandlinger ved fremvisning af gyldigt studiekort

Classic Herreklip

(45 min.) – 410 DKK
Til manden som behøver en regelmæssig klipning for at holde kanterne skarpe på sin nuværende frisure

Prisen inkluderer hårvask, klip og styling
Tillæg på 69,- ved tykt hår og tager mere end 45 min

Fade/Skinfade Classic

(60 min.) – 425 DKK
Til manden som har fokus på detaljen og ønsker en knivskarp klipning hvor overgangen fra hud til håret til længderne er flydende og i fokus. Jeg bruger både maskine, saks og skalpel for optimal akkuratesse. Prisen inkluderer hårvask både før og efter klipning samt styling.

Delux Herreklip og skæg trimning

(90 min.) – 650 DKK
Til manden som vil have frisket frisuren op og som også har behov for at skægget trimmes og på ny fremstår med flotte skarpe kanter.

Prisen inkluderer vask, klip og styling.

Langt hår

(60 min.) – 450 DKK
Til manden som påskønner sin langt hårs frisure men som samtidig gerne vil fremstå maskulin.

Prisen inkluderer hårvask både før og efter klipning samt styling.

"Både min dreng og jeg nyder at komme og blive klippet i salonen. Jeg får både ordnet skæg og hår og min søn på 2 bliver klippet. Det går nemt med lidt snacks og godt humør.
Resultatet for os begge er altid helt perfekt."

"Elsker folk der er passioneret for deres arbejde og hvad de indeholder. Både fagligt og socialt."

"Louise er altid i godt humør har har fyldt slik skålen op før du kommer. Hun er meget omhyggelig og dygtig til at vurdere hvad der passer til ens stil og hår. Jeg går altid tilfreds fra salonen. Og sjovt nok også i bedre humør."

"Louise er bare den bedste. Er MEGET kræsen med hvem der får lov, at klippe mit hår. Louise er top professionel og forholder sig både til hvad der kan lade sig gøre hårmæssigt og ens stil."

"Dygtige Louise sætter en ære i at udfører sit arbejde top professionelt - HVER GANG!
Hun lytter til ens ideer og klar på at komme med nye forslag. Jeg glæder mig til snart at kigge forbi igen."

"Enhver der har siddet i Louises stol, er helt med på hvorfor hun får så mange gode anmeldelser. Om du er stor eller lille, gammel eller ung - gir hun dig sammen grundige klipning/styling som andre får."

"Louise er helt igennem en fantastisk frisør. Lyttende, professionel og super dygtig. Jeg er glad for at bruge Hair by Kern, med de gode oplevelser jeg har når Louise tryller med slidte og ødelagte hår smukt og glasfuldt igen."